The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Spelet Breath of the Wild som tillhör spelserien som rör Zelda spelen är det nyaste äventyret hittills. Den har till och med en egen officiell hemsida dedikerad enbart för spelet på zelda.com där du som läsare kan hitta information om DLC eller Downloadable Content som du kan köpa och ladda ned till din Wii U spelmaskin för att förlänga spelupplevelsen, nyheter om spelet, hur spelet fungerar och ser ut, samt möjligheten av inköp av hela spelet.

Högsta betyg

Du kan även titta på en trailer av spelet om du så önskar för att få lite försmak av äventyret som har fått 10/10 i betyg hos Gamespot som recenserar spel. Utöver detta så har spelet vunnit bästa spel 2017 vid The Game Awards, vilket är något som få spel har lyckats med.

Förändrad spelvärld

Nintendo var företaget som blev väldigt populärt i de flesta hem när de lanserade sin NES spelkonsol, och de har sedan dess lyckats att växa till ett spelföretag som lanserar exklusiva speltitlar till sina spelkonsoler och skiljer sig på så sätt väldigt mycket från mängden. Xbox och Playstation har ofta samma spel tillgängliga när du köper spel i deras spelbutiker, men Nintendo har gått sin egna väg och även om det ibland har varit tufft så har de verkligen lyckats med att skapa några av de mest populära och folkkära speltitlarna någonsin. I detta fall gäller det spelet Breath of the Wild som går ut på att för första gången lösa gåtor och uppdrag i en öppen spelvärld med hjälten Link, som är känd från de andra spelen i spelserien. Breath of the Wild är ett episkt speläventyr där du styr huvudkaraktären Link när han står inför några av de svåraste utmaningarna hittills, och den utmärkta grafiken, musiken och spelmekaniken bjuder på underhållning i flera timmar. Sätt igång och spela redan nu och njut av en gammal klassiker i helt nya kläder!

Related Images