The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Jag fastnade för en sekund inne på bonustipset.se efter att jag såg att man kunde få olika bonusar där. Men det finns inget annat spel som kan få mig att fastna lika mycket so Ocarina of Time. Ocarina of Time, som tillhör Zelda-spelen, är ett klassiskt spel som lanserades på nytt via Nintendos Virtual Console teknologi som möjliggör spelandet av klassiska speltitlar på spelkonsolen Nintendo Wii U. Detta skedde den 2 juli 2015 och eftersom spelet är ett av de mest spelade spelen i serien kan du uppleva nostalgiska äventyr på nytt eller njuta av ett äldre spel som skapat historia.

Spelets handling

Spelet går ut på att du ska försöka besegra den onda Ganondorf i kungariket Hyrule som hjälten Link som nu har vuxit till vuxen ålder. Din uppgift är att stoppa kriget och skydda Triforce från fienden Ganondorf som hotar att förstöra hela Links värld. för att göra detta så måste du klara av olika uppdrag som exempelvis klättring i berg, simma i forsar och rida omkring på en häst i vildmarken. Spelvärlden har allt som en spelare kan önska sig, och du kommer att få möta olika monster att bekämpa samt olika pussel att klura ut. Utöver detta kommer du även att njuta av en stämningsfull musik och en härlig och färgglad grafik under hela din spelstund. Om du tycker om spel skapade av Nintendo är detta absolut ett spel som du bara måste prova. Spelserien heter Zelda men det är faktiskt prinsessan i spelet som heter Zelda och huvudkaraktären är alltså Link som du styr och spelar med trots att speltiteln inte antyder detta, men vi lovar att det inte kommer att hindra dig från att ha roligt i en bra stund tack vare det otroligt underhållande spelet Ocarina of Time.

Digital eller fysisk kopia

Du kanske inte hade möjligheten att spela Ocarina of Time när den lanserades för första gången och vill uppleva ett spel som förgyllt många människors barndom. Då har du möjligheten att göra det antingen genom att ladda ner en digital kopia av spelet via Nintendos hemsida eller att köpa hem en fysisk sådan.

Related Images